عنوان : پایگاه دانشی مركز توسعه نظام مدیریت دارایی‌های فیزیكی صنعت نفت رونمایی شد
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۲

در راستاي اقدامات مصوب در چارچوب همكاري‌هاي في‌ما‌بين اداره كل نظام مديريت دارايي‌هاي فيزيكي معاونت مهندسي، پژوهش و فناوري وزارت نفت و دانشگاه صنعت نفت مبني بر تاسيس مركز توسعه نظام مديريت دارايي‌هاي فيزيكي، پايگاه دانشي اين مركز در حاشيه دومين روز از بيست و سومين نمايشگاه بين‌المللي نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي در روز دوشنبه مورخ 97/02/17 با حضور آقاي دكتر سلحشور رئيس دانشگاه صنعت نفت و آقاي مهندس اصل‌عربي مديركل نظام مديريت دارايي‌هاي فيزيكي، در غرفه دانشگاه صنعت نفت، بعنوان اولين اقدام موثر، عملياتي گرديد و مركز مذكور عملاً فعاليت خود را شروع نمود.
اين مركز با بهره‌گيري از علم بروز دانشگاه صنعت نفت و دانش و مهارت‌هاي موجود در سطح تاسيسات صنعت نفت با هدف تحقق آرمان‌هاي برتر نظام مديريت دارايي منطبق بر آخرين استانداردهاي بين‌المللي آغاز به كار نمود.
در اين مركز، پايگاه دانش و مركز آموزش و اعطاء صلاحيت به مديران، مسئولين و كارشناسان ذيربط حوزه‌هاي بهره‌برداري، نگهداري و بازرسي فني پشتيباني خواهد شد و با ايجاد يك شبكه جامع، ارتباطات حقيقي و حقوقي بين ذينفعان برقرار و در راستاي آن، اقدامات توسعه دانش و مهارت نظام‌مند مي‌گردد.
از اهداف تعيين شده مي‌توان به ارتباط با دانشگاه‌هاي معتبر داخلي و خارجي، مراكز معتبر فعال در زمينه‌ي مديريت دارايي‌هاي فيزيكي، شركت‌هاي نگهداري و بهره‌برداري و انعقاد تفاهم‌نامه‌ با كارفرمايان شركت‌هاي اصلي و فرعي تابعه اشاره نموده و مقرر شد كه ساليانه آخرين دستاوردهاي حاصله در قالب سمينار سراسري به اطلاع ذينفعان رسانده شوند.
وب سايت اين مركز: petropam.ir