يکشنبه, 1 بهمن 1396
رو عنوان : به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه؛
عنوان : دانشگاهیان سراسر استان خوزستان با آیت الله موسوی جزایری دیدار كردند
 ۱۳۹۶/۰۹/۲۸
به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه، روحانیون حوزه‌های علمیه، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه صنعت نفت به همراه دیگر دانشگاهیان سراسر استان با حضرت آیت الله موسوی جزایری نماینده معزز ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز در روز دوشنبه مورخ 27 آذرماه سال جاری ملاقات کردند.
در این مراسم که با ذکر آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد، در ابتدا آقای دکتر رازقی‌زاده رئیس بسیج اساتید استان به ایراد سخنرانی پیرامون این روز پرداختند، سپس آقای دکتر مرعشی معاون فرهنگی بسیج اساتید به ذکر نکاتی در مورد روند اسلامی‌سازی علوم انسانی و همچنین به نقش دانشگاه و حوزه در تحقق این امر اشاره نمودند.
در ادامه و بعد از اقامه نماز ظهر و عصر به امامت حضرت آیت الله موسوی جزایری ایشان به سخنرانی پرداختند و ضمن اشاره به دانشکده نفت آبادان و جو دانشگاه‌ها در زمان رژیم ستمشاهی و تلاش‌های رژیم پهلوی جهت گمراه کردن دانشجویان و جدایی آنان از روحانیون و حوزه‌ها، به منظور وحدت حوزه و دانشگاه‌ها فرمودند که اساتیدی همچون شهید مطهری به صورت هفتگی با دانشجویان دانشکده نفت آبادان جلساتی را برگزار می‌کردند.
پس از آن در مورد شهید دکتر آیت الله مفتح و اینکه یکی از پایگاه‌های تبلیغی ایشان در آبادان و پرچمدار اولین راه‌پیمایی بزرگ مردم تهران در روز عید فطر علیه رژیم سابق بودند و همچنین نحوه شهادتشان توسط گروه فرقان اشاراتی داشتند.
در پایان ایشان ضمن دعا برای موفقیت دانشگاه‌ها در تمام عرصه‌ها فرمودند که با اراده و احترام متقابل، هر دو نهاد دانشگاه و حوزه بایستی در جهت کمک به یکدیگر و در راستای اهداف مشترک قدم بردارند و بیان نمودند که هدف اصلی امام خمینی (ره) هم قدم برداشتن این دو نهاد مهم در یک مسیر بود.
این جلسه در ساعت 13:30 دقیقه با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص) پایان یافت.