عنوان : انعقاد تفاهم‌نامه همكاری‌های مشترك «مركز توسعه نظام مدیریت دارائی‌های فیزیكی صنعت نفت» وابسته به دانشگاه صنعت نفت و شركت پمكو
 ۱۳۹۸/۰۶/۱۶
منبع خبر : معاونت آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد دانشگاه

در راستای برنامه توسعه شبکه همکاری‌ها و با عنایت به ضرورت گسترش مشارکت سازمان‌های ذینفع در حوزه توسعه و تعالی نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی، تفاهم‌­نامه‌ای ميان «مرکز توسعه نظام مدیریت دارائی‌های فیزیکی صنعت نفت» وابسته به دانشگاه صنعت نفت و شركت پمكو در روز شنبه مورخ 98/06/09 در محل مركز تحقيقات دانشكده نفت تهران منعقد گردید.

هدف از تنظیم و اجرای این تفاهم‌­نامه، ایجاد زمینه‌های مناسب جهت همکاری طرفین در حوزه‌هاي آموزش، پژوهش و مشاوره و در راستای توسعه و تعالی نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از توانمندی‌های علمی، فنی، منابع انسانی، اطلاعاتی، تخصصی و امكانات اجرايي می‌باشد.

این تفاهم‌نامه شامل 9 ماده و 16 بند و مدت زمان آن از زمان امضاء، 5 سال خواهد بود.