عنوان : امضای موافقت‌نامه همكاری بین دانشگاه صنعت نفت و شركت ملی حفاری در حوزه مطالعات علوم زمین و مخزن
 ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
منبع خبر : معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه

این سند همکاری انجام خدمات و مطالعات زمین‌شناسی مغزه‌های حفاری، مهندسی، مشاوره‌ای، تحقیقاتی، آزمایشگاهی و آموزشی را در بر می‌گیرد. با امضای این توافق‌نامه، استفاده متخصصان و کارشناسان شركت ملي حفاري از تجهیزات دانشگاه صنعت نفت برای انجام مطالعات و آنالیز مغزه‌های حفاری فراهم گرديد.

ارائه مستقیم خدمات زمین‌شناسی مغزه (مطالعات فسیل‌شناسی، چینه‌شناسی و رسوب‌شناسی)، مطالعات پتروفیزیک و ژئوفیزیک به دانشگاه صنعت نفت از موارد مهم در این موافقت‌نامه است. همچنين همکاری در راه‌اندازی دوره‌های تخصصی، بهره‌گیری متقابل از هیات علمی دانشگاه و کارشناسان حفاری در امور پژوهشی و برگزاری همایش‌های فنی و تخصصی از موارد ديگر اين موافقت‌نامه بشمار مي‌رود.

مدت زمان این موافقت‌نامه از تاریخ امضا سه سال بوده و تمدید آن با توافق طرفین امکان‌پذیر مي‌باشد. این موافقت‌نامه مشتمل بر 15 ماده و پنج تبصره تنظیم شده است.