عنوان : همایش پیاده‌روی كاركنان دانشگاه صنعت نفت به مناسبت دهه مبارك فجر
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

این همایش به مناسبت دهه مبارك فجر و در راستای ترویج ورزش همگانی، ایجاد شور، نشاط و امید در بین کارکنان، با حضوری پر شور و با همت امور ورزش و همكاري روابط عمومی و بسيج كاركنان دانشگاه در روز سه‌شنبه مورخ 16 بهمن ماه سال جاری برگزار گردید. شركت‌كنندگان در اين همايش با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشكده، با ذکر صلوات و فاتحه یاد آن عزيزان را گرامی داشتند.

سپس در انتهاي این همایش جناب آقاي  دکتر سلحشور رئیس محترم دانشگاه  ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر و تسلیت ایام فاطمیه و  تشکر از حضور همکاران در ورزش همگاني،  بر توسعه ورزش دانشگاه صنعت نفت تاکید نمودند.

در پایان برنامه و پس از طی مسیر تعیین شده، مراسم قرعه‌کشی با حضور رئيس دانشگاه، رئيس دانشكده نفت آبادان، مسئولین کارگروه ورزش کارکنان و همكاران دانشگاه برگزار و به قید قرعه به 9 نفر جوایزی اهدا گردید.

© کلیه حقوق متعلق به روابط عمومی دانشگاه صنعت نفت می باشد.