۱۳۹۸/۱۱/۰۱
چهارمین نسخه نشریه تخصصی مدیریت دارایی‌های فیزیكی صنعت نفت منتشر شد
اين نشريه شامل جدیدترین اخبار، رویدادها و مقاله‌های حوزه مدیریت دارایی‌های فیزیکی صنعت نفت می‌باشد.

چهارمين نسخه نشریه تخصصی مدیریت دارایی‌های فیزیکی صنعت نفت منتشر شد. این نشریه که در سامانه www.mag.petropam.ir بارگذاری شده است، شامل جدیدترین اخبار، رویدادها و مقاله‌های حوزه مدیریت دارایی‌های فیزیکی صنعت نفت می‌باشد.

پژوهشگران، اندیشمندان، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و تمامي علاقمندان این حوزه و حوزه‌های مرتبط، مي‌توانند با ارسال اخبار، مطالب علمی و مقالات پژوهشی به ارتقای کیفیت اين نشريه کمک نمایند.

برخي مباحث ارائه شده در اين نشريه:

- انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک «مرکز توسعه نظام مدیریت دارائی‌های فیزیکی دانشگاه صنعت نفت» و شرکت «پمکو»

- مروری بر مبانی نظری و کاربردی مدیریت دارائی‌های فیزیکی مبتنی بر الزامات سری استاندارد ایزو 55000

- نشست پنجمین دوره جایزه ملی مدیریت دارائی‌های فیزیکی

- مروری بر استاندارد ISO 55000

- تشریح توانمندی‌های مرکز مدیریت دارائی‌های فیزیکی برای مدیران آموزش شرکت پالایش و پخش در محمودآباد

- مروری بر مبانی شاخص‌های کلیدی عملکردی نت در استاندارد EN-15341

و ...

جهت دريافت نشريه كليك نمائيد.

معاونت آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد دانشگاه