۱۳۹۸/۱۱/۲۱
ارتباط سامانه اتوماسیون اداری ستاد دانشگاه صنعت نفت با دانشكده نفت اهواز برقرار گردید

در راستای توسعه خدمات الکترونیک و سهولت نامه‌نگاری با مراکز آموزشی، ارتباط سامانه اتوماسیون اداری ستاد دانشگاه صنعت نفت با دانشکده نفت اهواز برقرار گرديد. با توجه به حجم زیاد مکاتبات اداری و اسناد با دانشکده مذكور، اجرای این امر بسیار ضروری بوده و باعث صرفه‌جویی زیادی در زمان، هزینه و تکریم ارباب رجوع خواهد شد.

با عنايت به پراکندگی جغرافیایی مراکز آموزشی دانشگاه صنعت نفت و الزام استفاده از بستر فیزیکی امن، پس از بررسی‌های کارشناسی، مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه با همکاری مرکز فناوری اطلاعات دانشکده نفت اهواز، نسبت به راه‌اندازی یکپارچه اتوماسیون اداری ستاد دانشگاه صنعت نفت و دانشکده نفت اهواز اقدام نمود.

شایان ذکر است پیش از این، در سال گذشته این ارتباط با دانشکده نفت آبادان برقرار گرديده بود.

مركز فناوري اطلاعات دانشگاه