۱۳۹۸/۱۲/۰۵
حضور چشمگیر تیم های دانشگاه صنعت نفت در رویداد فناوری و نوآوری وزارت نفت
گردهمايي شركت‌هاي دانش‌بنيان و استارت‌آپ‌ها در حوزه صنعت نفت و ارائه نيازهاي فناورانه، از تاريخ 27 لغايت 29 بهمن ماه در محل پژوهشگاه صنعت نفت برگزار گرديد.

گردهمايي شركت‌هاي دانش‌بنيان و استارت‌آپ‌ها در حوزه صنعت نفت و ارائه نيازهاي فناورانه به همت وزارت نفت و صندوق نوآوري و شكوفايي رياست جمهوري، از تاريخ 27 لغايت 29 بهمن ماه در محل پژوهشگاه صنعت نفت برگزار گرديد.

در مرحله نخست اين گردهمايي، 570 شرکت دانش‌بنیان و استارتاپی محصولات خود را ثبت‌نام نموده كه پس از فرآیند داوری، 216 شرکت مورد قبول و پذيرش نهايي قرار گرفتند. در مرحله دوم، محصولات منتخب، طي برگزاري جلسات تخصصي توسط داوران مجرب شركت‌هاي اصلي و فرعي وزارت نفت مورد ارزيابي قرار گرفت كه طرح "تبدیل متانول به الفین، MTO" و محصول استارتاپی "نرم‌افزار جامع مديريت يكپارچگي دارايي‌هاي فيزيكي" از دانشگاه صنعت نفت به عنوان يكي از 100 طرح برگزیده صنعت نفت انتخاب گرديدند.

تیم‌های برگزیده در پارک فناوری و نوآوری وزارت نفت استقرار یافته و از حمایت‌های لازم جهت پیاده‌­سازی طرح­‌های خود برخوردار خواهند شد.

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه