۱۳۹۹/۰۷/۰۲
پیام رئیس دانشگاه صنعت نفت به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

آغاز سال تحصيلي جديد را به تمامي اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه صنعت نفت تبريك عرض مي‌نمايم. بديهي است كه اتخاذ شيوه مجازي در انجام فعاليت‌ها در خلال سال تحصيلي قبل نشان مي‌دهد كه فضاي كار در سال جديد از ويژگي‌هاي خاصي برخوردار بوده و نيازمند توجه و اهتمام ويژه جهت تحقق اهداف پيش‌بيني شده در برنامه‌ريزي‌هاي آموزشي، پژوهشي و دانشجويي مي‌باشد. لذا، انتظار مي‌رود تا با بهره‌گيري از تجارب كسب شده از سال قبل و استفاده بهينه از امكانات و زيرساخت‌هاي موجود در دانشگاه، تمامي مساعي خود را جهت دستيابي به استانداردهاي مطلوب و شايسته معطوف نمائيم.

در خاتمه، ضمن پاسداشت هفته دفاع مقدس و تقدير خالصانه از كادر درمان كشور در مقابله با ويروس كرونا، توفيق مجموعه اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه را در انجام تكاليف و وظايف خود از خداي متعال آرزومندم.

كريم سلحشور

رئيس دانشگاه صنعت نفت