۱۳۹۷/۰۹/۱۲
راه‌اندازی پایگاه دانش مدیریت دارائی‌های فیزیكی صنعت نفت
این پایگاه با هدف ایجاد گنجینه محققین و اسناد علمی/تحقیقاتی حوزه مدیریت دارائی‌های فیزیکی صنعت نفت کشور راه‌اندازی گردید.

در راستاي اقدامات مصوب در چارچوب همكاري‌هاي في‌ما‌بين اداره كل نظام مديريت دارايي‌هاي فيزيكي معاونت مهندسي، پژوهش و فناوري وزارت نفت و دانشگاه صنعت نفت، پایگاه دانش اين مديريت به همت مرکز توسعه نظام مدیریت دارائی‌های فیزیکی صنعت نفت راه‌اندازی شد. هدف از برقراري اين پايگاه، ایجاد گنجینه محققین و اسناد علمی/تحقیقاتی حوزه مدیریت دارائی‌های فیزیکی صنعت نفت کشور، گسترش ارتباط و همچنین هم‌افزایی دانش و تجربه فرهیختگان دانشگاهی و فعالان در صنعت، مي‌باشد.

در این پایگاه به آدرس www.petropam.info بروزترین مقالات و کتب علمی، پایان‌نامه‌ها، استانداردها، نرم‌افزارهای کاربردی، رویدادهای علمی، دوره‌های آموزشی و نشریات تخصصی در حوزه مدیریت دارائی‌های فیزیکی بارگذاری گردیده است.

معاونت آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد