۱۳۹۷/۱۱/۱۶
دانشكده علوم دریایی محمودآباد اقدام به پذیرش فراگیر در دوره‌های بین‌المللی دریانوردی سفرهای نامحدود نمود
يكي از ماموريت‌ها و راهبردهاي كلان دانشگاه صنعت نفت، برگزاري دوره‌هاي آموزشي حرفه‌اي و آزاد تخصصي در حوزه نفت و گاز كشور مي‌باشد.

يكي از ماموريت‌ها و راهبردهاي كلان دانشگاه صنعت نفت، برگزاري دوره‌هاي آموزشي حرفه‌اي و آزاد تخصصي در حوزه نفت و گاز كشور مي‌باشد، در همين راستا دانشکده علوم دریایی محمودآباد اين دانشگاه اقدام به پذیرش فراگير در دوره‌هاي بين‌المللي دريانوردي سفرهای نامحدود به شرح ذيل نموده است.

- تطبيقي مهندسان مكانيك و كشتي‌سازي به افسر مهندس سوم موتور

- ملوان عمومي

- ايمني چهارگانه دريايي

- ايمني دريانوردان با وظايف تعيين شده

- كمك‌هاي اوليه پزشكي

علاقه‌مندان مي‌توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن‌هاي 44737701-011 و 44740125-011 (داخلی 266، 273 و 268) تماس حاصل نمایند.

به دانش‌پذيراني كه دوره را با موفقيت سپري نمايند، گواهی از سوي دانشگاه صنعت نفت و يك گواهينامه بين‌المللي از طرف سازمان بنادر و دریانوردی اعطاء خواهد شد.

معاونت آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد