۱۳۹۷/۱۲/۲۰
به ميزباني دانشكده نفت اهواز؛
مراسم اعتكاف دانشجویی دانشگاه‌های استان خوزستان برگزار می‌گردد
آئين معنوي اعتكاف دانشجويي استان خوزستان به صورت متمركز به ميزباني دانشكده نفت اهواز در تاريخ‌هاي 29 اسفند ماه سال جاري و اول و دوم فروردين ماه 1398 برگزار خواهد شد.

این مراسم معنوی ویژه آقایان است و ثبت‌نام رايگان از طریق سامانه پیامکی انجام می‌گیرد، علاقمندان جهت شرکت در مراسم اعتکاف رجبیه می‌توانند نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی، شماره دانشجویی، شماره تلفن همراه و دانشگاهی که در آن مشغول به تحصیل هستند را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۱۹۷۶ ارسال نمايند.

مهلت ثبت‌نام تا تاريخ 26 اسفند ماه خواهد بود و علاقمندان مي‌توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 35550032-061 تماس حاصل نمايند.

دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه