۱۳۹۷/۱۲/۲۱
كارگاه آموزشی فضای جهانی نفت و گاز و قراردادهای نفتی در دانشكده نفت آبادان برگزار گردید
در اين كارگاه به بررسي قواعد صنعت جهاني نفت در بخش عرضه و تقاضا و نقش ايران در صنعت جهاني نفت و همچنين روند تحولات نفتي در كشور پرداخته شد.

اين كارگاه آموزشي به همت معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه و با همكاري انجمن علمي دانشكده نفت آبادان توسط خانم كاتبي مدير عامل گروه مشاوران بين‌الملل ندا NEDA و مشاور حقوقي و دبير سابق كميته بازنگري قراردادهاي نفتي وزارت نفت در تاريخ 97/12/16 در دانشكده نفت آبادان برگزار گرديد.

در اين كارگاه كه مخاطبين آن اساتيد، دانشجويان و كاكنان دانشگاه صنعت نفت بودند، ضمن بررسي قواعد صنعت جهاني نفت در بخش عرضه و تقاضا و نقش ايران در صنعت جهاني نفت، به تاريخ نفت ايران پس از كشف موفق نفت در مسجدسليمان و همچنين روند تحولات نفتي در كشور پرداخته شد.

مباحث مطرح شده در كارگاه عبارتند از:

- بازارهاي جهاني نفت و گاز صنعت نفت و گاز در ايران

- انواع قراردادهاي نفت و گاز در جهان بيع متقابل در ايران