۱۳۹۷/۱۰/۱۱
selectedimage
افتتاحیه اولین دوره آموزشی پدافند غیرعامل در حوزه نفت و گاز با موضوع صلاحیت حرفه ­ای مهندسین و كارشناسان شركتهای مشاوره­ ای در حوزه نفت و گاز

با توجه به اهميت دفاع و صيانت از زيرساختها و تأسيسات حياتي كشور بر اساس تأكيدات و رهنمودهاي مقام معظم رهبري از طريق پدافند غيرعامل مبتني بر دانش روز و علمي كه عامل اصلي پايداري تأسيسات اساسي و زيربنايي هر كشوري بويژه در صنايع حساس و حياتي نفت و گاز مي باشد و در راستاي ضوابط كلي پدافند غيرعامل در وزارت نفت كه در شهريور ماه سال 1382 توسط وزير محترم نفت ابلاغ شده است و همچنين بر اساس اهداف و مأموريت دانشگاه صنعت نفت در رويكرد جديد فعاليتهاي آن درخصوص اجراي دوره هاي آموزشي صلاحيت هاي حرفه اي، بمنظور دستيابي اهداف مورد نظر، دوره هاي پدافند غيرعامل در حوزه نفت و گاز برنامه ريزي و افتتاحيه اولين دوره آموزشي صلاحيت حرفه اي مهندسين و كارشناسان شركتهاي مشاوره اي در حوزه نفت و گاز با حضور مسئولين سازمان پدافند غيرعامل كشور، مديركل پدافند غيرعامل استان مازندران و مسئولين دانشگاه صنعت نفت در روز دوشنبه مورخ 10/10/97 در دانشكده علوم دريايي محمودآباد برگزار گرديد.