۱۳۹۷/۰۹/۲۸
به مناسبت روز دانشجو؛
جشنواره بزرگ دانشجویی دانشكده نفت آبادان برگزار شد
اين مراسم، با همكاري تشكل‌هاي دانشجويي دانشكده نفت آبادان و به منظور ايجاد روحيه نشاط و شادابي در بين دانشجويان عزيز برگزار گرديد.

اين مراسم، با همكاري تشكل‌هاي دانشجويي دانشكده نفت شهيد تندگويان آبادان و به منظور ايجاد روحيه نشاط و شادابي در بين دانشجويان عزيز و در دو بخش مسابقات و مراسم جشن، در روز جمعه 23 آذر ماه سال جاري برگزار گرديد.

دانشجويان در بخش مسابقات در زمينه‌هاي پانتوميم، بازي‌هاي كامپيوتري (FIFA و PES ) و همچنين دارت به رقابت پرداختند.

مراسم جشن با قرائت آياتي چند از كلام‌الله مجيد و پخش سرود ملي جمهوري اسلامي ايران آغاز گرديد. در ابتدا آقاي دكتر محسن متوسل رئيس دانشكده نفت آبادان به ايراد سخنراني پرداختند و روز دانشجو و همچنين هفته پژوهش را تبريك گفتند و عنوان نمودند كه با همدلي و همكاري، قطعاً مي‌توانيم به مشكلاتي كه هست غلبه نمائيم. در ادامه آقاي دكتر رضا مسيبي بهبهاني سرپرست معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه ضمن تبريك هفته پژوهش، در خصوص راهبردهاي پژوهشي دانشگاه توضيحاتي را بيان نمودند.

مراسم جشن كه در سالن اجتماعات دانشكده نفت آبادان برگزار شد با تجليل از دو استاد گرانقدر دانشگاه، آقايان دكتر صبا و دكتر بديع‌الزمان، پخش كليپ‌هاي ساخته شده توسط دانشجويان و استندآپ همراه بود.

در پايان مراسم به نفرات برتر مسابقات، جوايزي اهدا گرديد.