۱۳۹۸/۰۹/۱۸
كسب مقام اول كانون همیاران سلامت روان دانشگاه صنعت نفت در منطقه 10 كشور
اولين همايش كانون‌هاي همياران سلامت روان منطقه 10 كشور، از تاريخ 5 آذر ماه سال جاي، به مدت 2 روز در دانشگاه شهيد چمران اهواز برگزار گرديد.

اولين همايش كانون‌هاي همياران سلامت روان منطقه 10 كشور، از تاريخ 5 آذر ماه سال جاي، به مدت 2 روز در دانشگاه شهيد چمران اهواز برگزار و كانون همياران سلامت روان دانشگاه صنعت نفت موفق به كسب مقام اول گرديد و لوح تقدير و تنديس مربوطه از سوي مدير كل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به اين كانون اهدا گرديد.

شايان ذكر است سال گذشته نيز در همايش كشوري كه در مشهد برگزار شد كانون همياران سلامت روان دانشگاه موفق به كسب رتبه ممتاز و اول منطقه‌اي گرديد.

روابط عمومي دانشگاه صنعت نفت اين موفقيت را به كليه اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه تبريك عرض مي‌نمايد.

معاونت دانشجوي و فرهنگي- اجتماعي دانشگاه