۱۳۹۹/۰۶/۲۳
فراخوان علمی بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز با عنوان " پیوند نماز، خانه، مدرسه و مسجد"
ستاد اقامه نماز، موضوع "پيوند نماز، خانه، مدرسه و مسجد" را براي برگزاري بيست و نهمين اجلاس سراسري نماز برگزيده است.

نهادهاي معتبر مسجد، خانه و مدرسه در عصر انقلاب اسلامي خاستگاه نسل جوان و متدين و در تعليم و تربيت اسلامي و رشد شخصيت آينده‌سازان نقش با شكوهي ايفا كرده‌اند. عنايت ويژه امام خميني (رضوان الله عليه) و امام خامنه‌اي (مدظله العالي) به ضرروت حمايت از خانه، مدرسه و مسجد و بهره‌وري از جايگاه رفيع آن‌ها در نيم قرن اخير نشان مي‌دهد كه در برنامه‌ريزي فرهنگي بايد همواره به پيوند فعال و همگرايي رو به تكامل اين مراكز توجه اساسي كرد و از فاصله بين آن‌ها ممناعت به عمل آورد. بر همين اساس ستاد اقامه نماز، موضوع "پيوند نماز، خانه، مدرسه و مسجد" را براي برگزاري بيست و نهمين اجلاس سراسري نماز برگزيده است تا به حول و قوه الهي گام‌هايي در تعميق پيوند اين سه عنصر اساسي با يكديگر برداشته شود.

محورها و موضوعات فراخوان:

- مباني و اصول تعالي پيوند خانه، مدرسه و مسجد

- آسيب‌ها، موانع و راهكارهاي تعالي پيوند خانه، مدرسه و مسجد

- نقش و همگرايي نهادهاي فرهنگي در پيوند خانه، مدرسه و مسجد

كليه علاقمندان مي‌توانند آثار خود را در قالب‌هاي زير ارائه نمايند:

· علمي پژوهشي، ادبي و هنري و ايده‌ها و تجربيات موفق

جهت كسب اطلاعات بيشتر در خصوص شرايط شركت و پذيرش آثار، مهلت شركت در فراخوان، نحوه ارسال آثار و .... كليك نمائيد.

روابط عمومي دانشگاه