۱۳۹۹/۰۷/۲۱
ثبت‌نام پنجمین دوره "طرح شهید احمدی‌روشن" آغاز گردید
ثبت‌نام از دانشجويان براي شركت در اين طرح از 15 مهر ماه آغاز و تا 30 مهر ماه ادامه خواهد داشت.

دانشجویان كل کشور در مقطع کارشناسی با معدل بالای 17 و در مقاطع تحصیلات تکمیلی با معدل بالای 18 (با در نظر گرفتن ضریب رشته و دانشگاه) و دانشجویان برگزیده آیین‌نامه پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی 1399-1398 و 1400-1399 می‌توانند برای شرکت در این طرح ثبت‌نام کنند.

کار زیر نظر اساتید خبره و باتجربه،  تشکیل تیم‌هایی منسجم از افراد مستعد،  استفاده از دانش در حل مسایل جامعه، دریافت کمک هزینه، دریافت امتیاز در فعالیت‌های نخبگانی از مهمترین اهداف و مزایای این برنامه است.

تجربه فعالیت بین‌رشته‌ای در هسته‌های نخبگانی و همکاری با دانشجویان مستعد از رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف، همکاری در مراحل اجرای پروژه‌ای که بر آمده از مسائل واقعی مبتلا‌به در صنایع و جامعه است، استفاده از راهنمایی‌های استاد طرح (حس شادی‌بخش یادگیری و پیشرفت …)، هم‌افزایی بین «دانشجو و استاد» و بین «صنعت و دانشگاه»، کسب مهارت‌های اجتماعی، افزایش خودباوری، مسئولیت‌پذیری و تحرک اجتماعی، ایجاد انگیزه برای ادامه‌‌ کار، شروع کارهای مشابه یا راه‌اندازی و رونق بخشیدن به کسب و کاری مفید و همچنین افزایش اعتماد دستگاه‌های اجرایی، مراکز علمی و بخش خصوصی به برگزیدگان، از دیگر مزایای اصلی این طرح است.

علاقمندان مي‌توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به آدرس ar.bmn.ir مراجعه نمايند.

روابط عمومي دانشگاه