۱۳۹۹/۱۱/۰۶
در حاشيه آخرين روز نمايشگاه نفت و گاز؛
تفاهم‌نامه همكاری مشترك بین دانشگاه صنعت نفت و پژوهشگاه صنعت نفت امضاء شد
دكتر سلحشور رئيس دانشگاه صنعت نفت و دكتر توفيقي رئيس پژوهشگاه صنعت نفت با هدف گسترش همكاري‌هاي دو جانبه، نشست مشتركي برگزار و تفاهم‌نامه‌اي منعقد نمودند.

در حاشيه آخرين روز از بيست و پنجمين نمايشگاه بين‌المللي نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي، دانشگاه صنعت نفت و پژوهشگاه صنعت نفت با توجه به سابقه طولاني در پژوهش صنايع بالادستي و پائين دستي نفت و با توجه به آمادگي جهت همكاري متقابل و استفاده بهينه از امكانات، استعدادها و توانائي‌هاي يكديگر و همچنين توانايي فني، تجهيزات و نيروي انساني توانمند، تفاهم‌نامه‌ همكاري مشتركي را امضا نمودند.

از موضوعات تفاهم‌نامه مي‌توان به موارد ذيل اشاره نمود:

- تعامل و همكاري دانشگاه با پرديس پژوهش و توسعه صنايع بالادستي پژوهشگاه

- تعامل و همكاري دانشگاه با پرديس پژوهش و توسعه صنايع پائين‌دستي پژوهشگاه

- تعامل و همكاري دانشگاه با پرديس پژوهش و توسعه انرژي و محيط زيست پژوهشگاه

- بهره‌گيري طرفين از امكانات آموزشي- پژوهشي موجود در آزمايشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي يكديگر

- همكاري در برگزاري همايش‌هاي ملي و بين‌المللي در حوزه‌هاي بالادستي و پائين‌دستي صنعت نفت

- همكاري در ارائه خدمات آزمايشگاهي تخصصي در زمينه‌هاي مورد نياز

- همكاري در انتقال دانش و فناوري‌هاي مورد نياز طرفين و تجاري‌سازي آن‌ها

- شناسايي، تعريف و هدايت پروژه‌هاي دانشجويي تحصيلات تكميلي مورد نياز صنعت نفت

- انعقاد توافقنامه و تفاهم‌نامه‌هاي همكاري مشترك با دانشگاه‌هاي معتبر جهاني به منظور تبادل اطلاعات و تجارب آموزشي- پژوهشي

اين تفاهم‌نامه براي مدت 2 سال از تاريخ انعقاد معتبر مي‌باشد.

روابط عمومي دانشگاه