۱۳۹۹/۱۱/۰۸
در آخرين روز نمايشگاه نفت و گاز؛
تفاهم‌نامه همكاری میان دانشگاه صنعت نفت و شتابدهنده آبان به امضاء رسید

روز دوشنبه مورخ ۶ بهمن ماه و در آخرین روز نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالايش و پتروشیمی، تفاهم‌نامه همکاری في مابین دانشگاه صنعت نفت و شتابدهنده آبان منعقد گردید.

بر اساس این تفاهم‌نامه، طرفین آمادگی خود را جهت تجاری‌سازی دستاوردهای علمی اعلام نمودند. امید است با اجرایی شدن مفاد این تفاهم‌نامه بتوان در رسوخ نوآوری و فناوری در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی گام‌های موثری برداشت.

این تفاهم‌نامه با مفادی بر اساس مشارکت و همکاری شتابدهنده در تجاری‌سازی طرح‌های فناورانه، همکاری و مشارکت در تقویت و توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری و همچنین استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه در حمایت از استارت‌آپ‌ها منعقد گردید.

از دیگر مفاد این تفاهم‌نامه می‌توان به حمایت و همکاری در سازمان‌دهی و به کارگیری افراد توانمند، نخبگان و ظرفیت‌های بالقوه نیروی انسانی با رویکرد تقویت فرهنگ کارآفرینی در بین متخصصان و نخبگان کشوری و اشتغال‌زایی اشاره کرد.

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه