۱۴۰۰/۰۱/۱۵
كتاب "مواد كامپوزیت" تالیف دكتر غلامرضا راشد در مركز انتشارات دانشگاه صنعت نفت به چاپ رسید
اين كتاب مي‌تواند علاوه بر كاربرد آموزشي، مورد استفاده مهندسين، محققين و نيروهاي فني صنعت كامپوزيت كشور قرار گيرد.

كتاب "مواد كامپوزيت" تاليف آقاي دكتر غلامرضا راشد عضو هيات علمي دانشگاه صنعت نفت توسط مركز انتشارات دانشگاه صنعت نفت به چاپ رسيد.

كتاب مذكور در چاپ نخست با تيراژ 250 جلد در قطع وزيري و با 372 صفحه به چاپ رسيده و در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.

معرفي كلي كتاب:

مواد كامپوزيت يا مواد مركب بيانگر تركيب حداقل دو ماده متفاوت در مقياس ماكروسكوپي جهت حصول ماده‌اي جديد مي‌باشد. مهم‌ترين مزيت مواد كامپوزيتي آن است كه با توجه به نيازها، مي‌توان خواص آن‌ها را كنترل كرد. كتاب مواد كامپوزيتي تلاشي هدفمند به منظور آشنايي هر چه بيشتر با مواد كامپوزيت و شناسايي بهتر قوانين حاكم بر مواد كامپوزيت و رفتار مواد كامپوزيت مي‌باشد. به طور خاص اين كتاب به بررسي اصول مكانيك مواد كامپوزيتي و نيز فهم بهتر رفتار اين مواد نظر دارد.

روابط عمومي دانشگاه