۱۴۰۰/۰۳/۱۹
درخشش دانشجویان دانشگاه صنعت نفت در بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی كشور
المپیاد علمی دانشجویی کشور هرساله با هدف كشف استعدادهاي درخشان دانشجويان كشور و تشويق و ترغيب دانشجويان به مطالعه و تحقيق در دوران تحصيل و ايجاد فرصت‌هاي مناسب براي اعتلاي علمي آنان برگزار مي‌گردد.

در بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی کشور كه در اسفندماه سال گذشته و در دانشگاه شهيد عباسپور برگزار گرديد، میلاد نیک‌اندیش، علی حسین‌پور و آرمان ابریشم‌باف دانشجویان دانشکده‌ نفت شهيد تندگويان آبادان به ترتیب موفق به کسب رتبه‌های هفتم، یازدهم و سیزدهم در رشته مهندسی شیمی گرديدند.

نام خانوادگی

رتبه

رشته المپیاد

میلاد

نیک‌اندیش

علی

حسین‌پور

آرمان

ابریشم‌باف

مهندسی شیمی

علاقمندان می‌توانند جهت مشاهده‌ نتایج کامل المپیاد به آدرس http://olympiad.sanjesh.org مراجعه نمايند.

اين موفقيت را به جامعه‌ي دانشگاهي دانشگاه صنعت نفت تبريك عرض مي‌نمائيم.

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه