۱۴۰۰/۰۳/۱۹
آغاز ثبت‌نام بیست و چهارمین دوره‌ي ازدواج دانشجویی؛
طرح ملی "همسفر تا بهشت"
اولین گام برای شرکت در طرح ملی همسفر تا بهشت، ثبت‌نام الکترونیکی زوجین دانشجو در سامانه ازدواج دانشجویی است.

در راستای پيشبرد اهداف تراز انقلاب اسلامي در دانشگاه‌ها كه نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها طلايه‌دار آن مي‌باشد و راهبرد آن در بزرگترين طرح فرهنگي آموزشي كشور و بويژه در اثرگذارترين خوشه جمعيتي يعني جامعه فرهيخته دانشگاهيان، ازدواج دانشجويي است، ثبت‌نام بیست و چهارمين دوره‌ي مراسم ازدواج دانشجویی آغاز گرديد.

بر این اساس زوجيني كه حداقل يك نفر از آن‌ها دانشجو بوده و تاریخ رسمي عقد آن‌ها از اول فروردین ماه 98 تا اول شهريور ماه 1400 است، می‌توانند با مراجعه به سایت ezdevaj.nahad.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند. آخرين مهلت ثبت‌نام، 31 شهريور 1400 مي‌باشد.

مدارك لازم جهت ثبت‌نام نهايي دانشجو:

- اسکن عقدنامه

- اسكن شناسنامه زوجین

-  اسكن کارت ملی زوجین

-  اسكن کارت دانشجویی

-  تصویر فرم ثبت‌نام قطعی (به همراه ثبت اثر انگشت و امضاء)

موارد فوق حداكثر تا 2 هفته پس از ثبت‌نام اوليه در سامانه، به آدرس پست الكترونيكي nahad@put.ac.ir ارسال گردد.

ویرایش اطلاعات ثبت‌نام فقط توسط داوطلب اصلي صرفاً قبل از تائيد مدارک در سامانه میسر می‌باشد.

دفترچه راهنما و ضوابط

دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعت نفت