۱۴۰۳/۰۲/۱۶
فراخوان پذیرش دانشجوی استعداد درخشان و ممتاز در مقطع كارشناسی‌ارشد بدون آزمون برای سال تحصیلی 1404-1403
دانشگاه صنعت نفت در جهت اجرای آئین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی‌ارشد از میان دانشجویان ممتاز تعدادی دانشجو به صورت بدون آزمون پذیرش می‌نماید.

دانشگاه صنعت نفت در جهت اجرای آئین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی‌ارشد از میان دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان مقطع کارشناسی دانشگاه صنعت نفت و سایر دانشگاه‌های معتبر دولتی (به جزء دانشگاه‌های پیام‌نور، آزاد اسلامی، فرهنگیان، غیردولتی-غیرانتفاعی، علمی-کاربردی، فنی‌حرفه‌ای، پردیس‌های بین‌المللی (خودگردان) و آموزش‌های الکترونیک) طبق موارد مندرج در این اطلاعیه و مطابق مفاد آئین‌نامه، پس از بررسی مدارک علمی-پژوهشی متقاضیان حائز شرایط، برای سال تحصیلی 1403-1404 تعدادی دانشجو در مقطع کارشناسی‌ارشد به صورت بدون آزمون پذیرش می‌نماید.

فراخوان پذیرش دانشجو

کاربرگ شماره 1