۱۳۹۷/۰۷/۱۱
در راستاي همكاري‌هاي علمي- آموزشي؛
دانشگاه صنعت نفت و شركت حفاری شمال تفاهم‌نامه همكاری امضا نمودند
هدف از امضاء اين تفاهم‌نامه، تقويت و توسعه همكاري‌ها، با قصد دسترسي و بكارگيري دانش فني و فناوري روزآمد در اجراي دوره‌هاي آموزشي بوده است.

اين تفاهم‌نامه در راستاي گسترش زمينه‌هاي علمي – آموزشي و به منظور رفع نيازهاي موجود در صنعت حفاري، في ما بين شركت حفاري شمال به نمايندگي دكتر گلپايگاني و دانشگاه صنعت نفت به نمايندگي دكتر شريعتي در تاريخ 97/07/11 در محل دانشكده نفت اهواز منعقد گرديد.

هدف از امضاء اين تفاهم‌نامه كه در 7 ماده با مدت اعتبار 2 ساله تنظيم شده است، تقويت و توسعه همكاري‌ها، با قصد دسترسي و بكارگيري دانش فني و فناوري روزآمد در اجراي دوره‌هاي آموزشي بوده است.

از محورهاي اين تفاهم‌نامه مي‌توان به موارد ذيل اشاره نمود:

- انجام طرح‌ها و دوره‌هاي آموزشي مورد نياز

- ايجاد بسترهاي مناسب جهت بكارگيري از توانمندي‌ها و خدمات مشترك از قبيل امكانات و تجهيزات آموزشي

- برگزاري نشست‌هاي فني، دوره‌هاي تخصصي و كارگاه‌هاي آموزشي حسب اعلام نياز طرفين

- بكارگيري نشست‌هاي علمي مشترك با هدف انتقال تجربيات و تبادل اطلاعات مطابق نيازهاي كارفرما

- همكاري در ايجاد فرصت‌هاي مطالعاتي و يا برگزاري دوره‌هاي آموزش عالي آزاد در داخل و يا خارج از كشور

در پايان حاضرين در اين جلسه از سيميلاتور حفاري و همچنين توانمندي‌ها و تجهيزات بخش تحقيقات دانشكده نفت اهواز بازديد به عمل آوردند.

روابط عمومي دانشگاه