۱۳۹۷/۰۷/۳۰
به همت دانشگاه صنعت نفت؛
اولین دوره آموزشی تربیت ارزیابان نظام مدیریت دارایی‌های فیزیكی صنعت نفت برگزار شد
اين دوره آموزشي از 28 مهر ماه به صورت كارگاهي شروع و تا 12 روز ادامه خواهد داشت.

افتتاحیه اولین دوره آموزشی تربیت ارزیابان نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی صنعت نفت، روز شنبه مورخ 97/07/28 در دانشکده نفت تهران و با حضور جمعی از مدیران، روسا، سرپرستان و کارشناسان اداره کل نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی وزارت نفت، دانشگاه صنعت نفت، شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، شرکت نفت فلات قاره ایران، شرکت نفت و گاز پارس و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برگزار گردید.

در ابتداي مراسم آقای دکتر میررکنی معاون آموزش‌های آزاد و حرفه‌ای دانشگاه صنعت نفت به سخنراني پرداختند و بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده في ما بين دانشگاه صنعت نفت و اداره کل نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی وزارت نفت، وظیفه آموزش متولیان در حوزه مدیریت دارایی‌‌های فیزیکی را برعهده دانشگاه صنعت نفت بازگو كردند و عنوان نمودند كه با توجه به اين تفاهم‌نامه، فعالیت دانشگاه صنعت نفت در حوزه آموزش‌های حرفه‌ای و آزاد مورد نياز صنعت نفت گسترده‌تر خواهد شد.

در ادامه، آقای مهندس اصل‌عربی مدیرکل نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی وزارت نفت ايراد سخنراني نمودند و با اشاره به اينكه مدیریت دارایی‌های فیزیکی به عنوان ابزار فنی تخصصی باعث همگرایی در بهینه‌سازی سه حوزه ریسک، هزینه و عملکرد در صنعت نفت خواهد شد، فرمودند، خوشحال هستيم که بعد از مدت‌ها، شاهد برگزاری این دوره در دانشگاه صنعت نفت مي‌باشيم.

این دوره 12 روزه که از روز شنبه 28 مهر ماه آغاز شده، به صورت کارگاهی و با همکاری شرکت PAMCO در محل دانشکده نفت تهران برگزار می‌گردد.

معاونت آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد