۱۳۹۷/۰۹/۱۹
اولین شماره از نشریه الكترونیكی تخصصی مدیریت دارایی‌های فیزیكی صنعت نفت منتشر شد
این نشریه به همت مرکز توسعه نظام مدیریت دارائی‌های فیزیکی صنعت نفت و با هدف پاسخگویی به نیازهای علمی، آموزشی، پژوهشی و مشاوره‌ای صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی کشور انتشار یافته است.

اولین شماره از نشریه الکترونیکی تخصصي مديريت دارايي‌هاي فيزيكي صنعت نفت با نام پتروپم (PetroPAM) به صاحب امتيازي دانشگاه صنعت نفت منتشر شد. این نشریه به همت مرکز توسعه نظام مدیریت دارائی‌های فیزیکی صنعت نفت و با هدف پاسخگویی به نیازهای علمی، آموزشی، پژوهشی و مشاوره‌ای صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی کشور و همچنین کمک به توسعه ظرفیت، دانش و مهارت‌های مدیریتی دارایی‌های فیزیکی و دسترسی به آخرین پیشرفت‌ها در زمینه مدیریت دارایی‌های فیزیکی در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی انتشار یافته است.

پژوهشگران، اندیشمندان، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و تمامي علاقمندان این حوزه و حوزه‌های مرتبط، مي‌توانند با ارسال اخبار، مطالب علمی و مقالات پژوهشی به ارتقای کیفیت اين نشريه کمک نمایند.

برخي مباحث ارائه شده در اين نشريه:

- پيام آقاي مهندس بيطرف به مناسبت انتشار نشريه

- تاريخچه مديريت يكپارچه دارايي در انگلستان

- تفاهم‌نامه همكاري شركت ملي حفاري و دانشگاه صنعت نفت

- مدل مفهومي IAM براي مديريت دارايي‌ها

- مروري بر استاندارد بين‌المللي ISO55000

- مروري بر نظام‌نامه راهبردي مديريت دارايي‌هاي فيزيكي صنعت نفت

- معرفي پايان‌نامه‌ها، مقاله و كتاب

- و ...

جهت دريافت نشريه كليك نمائيد.

آدرس وب‌سايت نشريه: www.petropam.ir

معاونت آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد