۱۳۹۷/۱۲/۲۵
مركز مشاوره دانشگاه صنعت نفت به عنوان مركز مشاوره فعال كشوری برگزیده شد
سی‌‏امین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه‌‏های سراسر کشور، روز ۱۲ اسفند ماه سال جاري، به مدت دو روز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار گرديد.

سی‌‏امین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه‌‏های سراسر کشور، روز ۱۲ اسفند ماه سال جاري، به مدت دو روز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار و مركز مشاوره دانشگاه صنعت نفت به عنوان مركز مشاوره فعال كشوري انتخاب و لوح تقدير و تنديس مربوطه از سوي سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و اداره كل مشاوره و سلامت دانشجويان به اين مركز اهداء گرديد.

مراکز مشاوره دانشگاه‌‏های سراسر کشور بر حسب جمعیت دانشجویی با عناوین مرکز مشاوره ممتاز، برتر، نمونه، فعال و ساعی مورد تقدیر قرار گرفتند.

روابط عمومي دانشگاه صنعت نفت اين موفقيت را به كليه اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه تبريك عرض مي‌نمايد.

معاونت دانشجويي و فرهنگي- اجتماعي دانشگاه