۱۳۹۸/۰۱/۱۳
دانشگاه صنعت نفت تا ۲۴ فروردین تعطیل شد

با توجه به اعلام حالت فوق العاده در استان خوزستان و وقوع سیل در نواحی مختلف کشور و مشکلاتی که در بعضی از راههای مواصلاتی بوجود آمده است و به منظور پیشگیری از خطرات احتمالی برای دانشجویان، تاریخ شروع کلاسهای درس و فعالیت های پژوهشی دانشجویان دانشگاه صنعت نفت در سال جاری، ۹۸/۱/۲۴ اعلام میگردد.

پذیرش دانشجویان در خوابگاههای دانشجویی از تاریخ ۹۸/۱/۲۳ امکان پذیر است لذا به دانشجویان عزیز قویا" تاکید می گردد قبل از این تاریخ به دانشگاه مراجعه ننمایند.

یادآوری می نماید شروع فعالیت های اداری دانشگاه (شامل حضور کارکنان و اعضای هیئت علمی تمام وقت) در ستاد دانشگاه و دانشکده ها از ۹۸/۱/۱۷ می باشد و در هفته اول ساعات کار از ۷:۳۰ تا ۱۴ می باشد.

شروع بکار رستوران های دانشگاه نیز  تاریخ ۹۸/۱/۲۴ خواهد بود.

روابط عمومی دانشگاه