۱۳۹۸/۰۳/۱۲
اکوسیستم استارتاپی و نوآوری صنعت نفت و گاز ایران؛ زیر یک سقف
پایان كار استارتاپ ویكند هوشمندسازی در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با معرفی تیم‌های برتر
استارتاپ ویکند هوشمندسازی در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، پس از 3 شب (افطار تا سحر) و رقابت فشرده میان 16 تیم استارتاپی، بامداد شنبه با معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان داد.

استارتاپ ویکند هوشمندسازی در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که سومین رویداد تیم‌سازی در صنعت انرژی کشورمان نیز بود، پس از 3 شب (افطار تا سحر) و رقابت فشرده میان 16 تیم استارتاپی، بامداد شنبه با معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان داد.

این رویداد برای اولین بار در اهواز و به همت شتاب‌دهنده دانش‌بنیان آی‌تک (اولین و تنها شتاب‌دهنده تخصصی نفت، گاز و انرژی ایران)، دانشگاه صنعت نفت و با همکاری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، پارک علم و فناوری خوزستان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دانشكده نفت اهواز برگزار گردید.

شتاب‌دهنده آی‌تک با همراهی تیم منتورينگ، علاقمندان به فعالیت در اکوسیستم استارتاپی صنعت نفت و گاز که دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقاطع دکترا، ارشد و کارشناسی رشته‌های مهندسی و کسب و کار بودند را در قالب 16 تیم استارتاپی در بستر نیازهای فناورانه بخش صنعت و تکنولوژی‌های نوظهور همچون هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و بلاک چین در مسیر هوشمندسازی صنعت نفت و گاز، ساماندهی نمودند و به تیم‌ها در جهت توانمندسازی و دستیابی به محصول اولیه، کارگاه‌های آموزشی و خدمات مشاوره ارائه نموده و در نهایت نیز با انتخاب 7 تیم برتر توسط هیات داوران (دکتر مسیبی‌بهبهانی معاون پژوهشی دانشگاه صنعت نفت، دکتر افشاری معاون فناوری پارک علم و فناوری خوزستان، دکتر کرد مدیر پژوهش و توسعه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب،  دکتر حموله معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده نفت اهواز و پدرام سهرابلو منتور ارشد کسب و کار)  این رویداد در بامداد روز شنبه به کار خود پایان داد.

تیم‌های برتر وارد به برنامه شتابدهی شتاب‌دهنده آی‌تک خواهند شد تا ظرف مدت مدت 6 ماه به محصول نهایی برسند و همچنین اعضاء این تیم‌ها نیز امکان گذراندن دوره خدمت سربازی را در شتاب‌دهنده آی‌تک خواهند داشت.

تیم‌های برتر دانشکده نفت اهواز

تیم اول

Promizer

توسعه نرم‌افزار جهت غربالگری روش‌های مختلف IOR و پیشنهاد بهترین روش با توجه به ویژگی و خصوصیات مخزن