عنوان گروه خبري / گروه حسابداری . افتتاحیه اولین دوره آموزشی تربیت ارزیابان نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی صنعت نفت .
     ۱۳۹۲/۰۲/۳۰
باز هم افتخاری دیگر بر کارنامه دانشکده نفت تهران افزوده شد
گزارش رتبه‌های یك و دو رقمی دانشجویان دانشكده نفت تهران در آزمون كارشناسی ارشد
دانشجویان رشته حسابداری دانشکده نفت تهران، علی‌رغم عده اندک خود، توانستند با کسب رتبه‌های ارزشمند یک رقمی و دو رقمی در آزمون کارشناسی ارشد، جایگاه علمی دانشکده را مطابق سنوات پرافتخار گذشته، همچنان پایدار نمایند.

با عنایت خداوند و همت والای دانشجویان رشته حسابداری دانشکده نفت تهران، افتخار دیگری بر کارنامه آموزشی این دانشکده افزوده شد.

این دانشجویان توانستند در رشته های حسابداری و مدیریت مالی آزمون کارشناسی ارشد ورودی سال تحصیلی 93-1392، تعداد 6 رتبه یك رقمی و ده رتبه دو رقمی را به این دانشكده اختصاص دهند.

مشروح رتبه‌های کسب‌شده در این آزمون، به شرح جدول زیر می‌باشد:

کارشناسی ارشد حسابداری

ردیف نام خانوادگی نام رتبه
1 جوانی قلندری موسی 1
2 سعیدی مصطفی 3
3 عظیمی عابد 5
4 زمان کوچه باغ الهه 6
5 نظام آبادی فاطمه 8
6 ناطقی سمیرا 14
7 اصغری فائزه 18
8 شاداب رضا 36
9 اشرفی مریم 45
10 هاشمی ثابت سید امیرحسین 62
11 نعمتی مائده 89
12 نازی سیده فریبا 93

کارشناسی ارشد مدیریت مالی

ردیف نام خانوادگی نام رتبه
1 غدیری میلاد 8
2 صفری مقدم حسین 13
3 پرآورزر شاهین 42
4 اشجع زاده پرستو 87

تعدادی از دانشجویانی که موفق به اخذ رتبه‌های برتر شده‌اند در دیدار با دکتر عبدالنبی هاشمی - رئیس دانشکده نفت تهران

از راست به چپ: الهه زمان کوچه باغ، سمیرا ناطقی، فائزه اصغری، دکتر عبدالنبی هاشمی (رئیس دانشکده نفت تهران)، موسی جوانی قلندری، مصطفی سعیدی، عابد عظیمی، میلاد غدیری.

ضمن تبریک به این عزیزان آرزومندیم همواره در عرصه علم و اخلاق سرآمد بوده و بستر تحقق مبانی علمی روز را در محیط کسب و کار صنعت نفت، مشابه نسل‌های قبلی فارغ التحصیلان دانشکده، فراهم نمایند.