۱۳۹۷/۰۹/۰۷
راه‌اندازی پایگاه دانش مدیریت دارائی‌های فیزیکی صنعت نفت
راه‌اندازی پایگاه دانش مدیریت دارائی‌های فیزیكی صنعت نفت

راه‌اندازی پایگاه دانش مدیریت دارائی‌های فیزیکی صنعت نفت

در راستاي اقدامات مصوب در چارچوب همكاري‌هاي في‌ما‌بين اداره كل نظام مديريت دارايي‌هاي فيزيكي معاونت مهندسي، پژوهش و فناوري وزارت نفت و دانشگاه صنعت نفت، پایگاه دانش مدیریت دارائی‌های فیزیکی صنعت نفت به همت مرکز توسعه نظام مدیریت دارائی‌های فیزیکی صنعت نفت راه‌اندازی گردید.

این پایگاه به آدرس www.petropam.info  با هدف ایجاد گنجینه محققین و اسناد علمی/تحقیقاتی حوزه مدیریت دارائی‌های فیزیکی صنعت نفت کشور و گسترش ارتباط و همچنین هم‌افزایی دانش و تجربه فرهیختگان دانشگاهی و فعالان در صنعت، راه‌اندازی گردید.

در این پایگاه به‌روزترین مقالات و کتب علمی، پایان‌نامه‌ها، استانداردها، نرم‌افزارهای کاربردی، رویدادهای علمی، دوره‌های آموزشی و نشریات تخصصی در حوزه مدیریت دارائی‌های فیزیکی بارگذاری گردیده است.