۱۴۰۰/۰۹/۱۶
پیام تبریك رئیس دانشگاه صنعت نفت به مناسبت روز دانشجو
حماسه 16 آذر، بيانگر نماد آزادگي و استكبارستيزي دانشجويان كشور در مقابل نظام سلطه است.

باسمه تعالي

حماسه 16 آذر سال 1332 بيانگر نماد آزادگي و استكبارستيزي دانشجويان كشور در مقابل نظام سلطه است. گراميداشت اين حماسه، در حقيقت، بازخواني و تأمل در نقش بي‌بديل دانشجوياني است كه با بصيرت و رشادت در بزنگاه‌‌هاي تاريخي، فرياد ضداستكباري ملت شريف ايران را به گوش جهانيان مي‌رسانند. الگوي ماندگاري كه با نقش‌آفريني و ايثار دانشجويان و جامعه دانشگاهي در صحنه‌‌هاي پيروزي انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس حيات مجدد يافته و ترجمان روزآمد نهضت اسلامي كشور در تحقق آرمان‌هاي ملت مي‌گردد.

ياد و خاطره 16 آذرماه و روز دانشجو را تبريك عرض نموده و از خداي متعال دستيابي به قله‌هاي علمي و فرهنگي، جهت پيشرفت مادي و معنوي ايران اسلامي را براي جامعه علمي و دانشگاهي كشور به‌ويژه دانشجويان مستعد دانشگاه صنعت نفت آرزومندم.

كريم سلحشور

رئيس دانشگاه صنعت نفت