۱۴۰۱/۰۸/۳۰
بیانیه بسیج اساتید و بسیج كاركنان دانشگاه صنعت نفت در محكومیت اغتشاشات اخیر
بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه صنعت نفت در محکومیت اغتشاشات اخیر بیانه‌ای صادر نمودند.

باسمه تعالی

کسانی را که در راه خداوند کشته می‌شوند مرده مپندار، بلکه زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند. (آل عمران، ۱۶۹)

شهادت جمعی از مردم شریف و نیروهای جان بر کف تأمین امنیت در طی حملات تروریستی اخیر، دل همه مردم و تمامی دوستداران ایران اسلامی را به درد آورد. بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه صنعت نفت ضمن عرض تسلیت به محضر حضرت ولی عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده شهدا و مردم شریف ایران، این اغتشاشات و جنایات تروریستی را محکوم کرده و از مردم به‌ویژه اساتید و نخبگان، هوشیاری و حمایت همه جانبه از ایران اسلامی مقتدر و از مسئولین کشوری برخورد قاطعانه با عاملین و حامیان این جنایات و البته همت و تلاش بیشتر در رفع مشکلات اقتصادی مردم را انتظار دارد.
همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار با جمعی از مردم اصفهان فرمودند: "امروزه مهمترین اثبات ایران‌دوستی هر فرد پرهیز از یأس‌آفرینی، امیدسوزی و ترویج روحیه کار، تلاش و امید است"، بر همگان واجب است تا با تلاش و همت مضاعف و امید بر ساختن ایرانی آباد و سربلند در میدان عمل دسیسه‌ها و نقشه‌های دشمنان را خنثی کنند. از درگاه خداوند متعال علو درجات و رضوان الهی برای ارواح طیبه شهدا و سربلندی، اقتدار و پیشرفت ایران را خواستاریم.

و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه صنعت نفت