۱۳۹۴/۱۰/۱۹
ترجمه و تالیف كتاب زمین‌شناسی فیزیكی (عمومی)
کتاب 654 صفحه‌ای علمی و درسی؛ زمین شناسی فیزیکی ترجمه و تألیف آقای دکتر بهرام حبیب‌نیا دانشیار دانشگاه صنعت نفت و آقای مهندس افشین تاتار کارشناس‌ارشد مهندسی نفت، با همکاری انتشارات ستایش به چاپ رسید.
در این اثر سعی گردیده از اکثر موضوعات علم زمین‌شناسی بهره‌برداری شود. کتاب شامل چهارده فصل است که در فصل اول آن از اهمیت نقش کره زمین و معرفی آن به زمین‌شناسان و مهندسان نفت، معدن و عمران پرداخته شده است.
ترجمه و تألیف کتاب Physical Geology که دارای سه نویسنده نامی آمریکایی:
(Charles. C. Plummer. Diane Carlson and David Mc Geary) می‌باشد ،یکی از پر فروش‌ترین کتاب‌های درسی در آمریکا، اروپا و آسیا محسوب می‌گردد.
در این اثر از چاپ سال 2011 کتاب استفاده شده است، که تغییراتی نیز توسط مترجمان در آن لحاظ گردیده. فصول مهمی از آن برای دانشجویان مهندسی نفت و مهندسی عمران آورده شده است، که پیشنیازی برای دروس آینده آنهاست در بخش‌هایی از این کتاب به مواردی از جمله اهمیت کانی‌ها، پدیده‌های ساختمان زمین‌شناسی، نفتگیری‌ها، زمین لرزه، منابع انرژی زمین، نفت، گاز، ذغال سنگ و همچنين انرژی برق آبی همراه با واژه‌نامه، در انتهای کتاب پرداخته شده است.
کلیه تصاویر رنگی متن همراه با توضیحات آن بر روی لوح فشرده (CD) همراه با کتاب به خوانندگان عزیز ارائه گردیده است.

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه