۱۴۰۲/۰۵/۰۴
selectedimage
بیانیه بسیج اساتید و بسیج كاركنان دانشگاه صنعت نفت در واكنش به هتك حرمت به قرآن كریم

از عظمت و شکوه قرآن همین را بس که خداوند بلند مرتبه در قرآن مجید فرموده است:
اگر  این قرآن را بر کوهی نازل مى‎كرديم، همانا آن را از خوف و ترس خداوند خاشع و شكافته مى‎ديدى (حشر، ۲۱).
اقدام توهین‎آمیز جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید که در سایه حمایت کشور سوئد و تحریک دشمنان اسلام روی داد، خاطر تمامی مسلمان و آزادگان جهان را آزرد. بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه صنعت نفت چنین اقدامات ناپسند و نافرجامی را که گاهی اوقات در جوامع رو به فروپاشی غربی از روی کینه و دشمنی روی می‎دهد و به بهانه آزادی به عقاید، مقدسات و ارزش‌های انسانی و اسلامی بی‎احترامی می‎شود را شدیداً محکوم می‎کند و از کلیه دولت‌های اسلامی و دولت‌های آزاده جهان انتظار واکنشی مقتدرانه به این اقدامات ضد حقوق بشری را دارد.
همانگونه که مقام معظم رهبری (مد‌ظله‌العالی) در پیام امروز خود فرمودند:
"حرمت و شوکت قرآن کریم روز به روز افزونتر و انوار هدایت آن درخشان‌تر خواهد شد."
بی‎شک به لطف خداوند توهین به مقدسات مسلمانان و اسلام هراسی نتیجه‎ای برخلاف اهداف دشمنان اسلام داشته و امروزه شاهد گسترش روزافزون اسلام در جهان و بویژه در اروپا هستیم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه صنعت نفت