۱۴۰۰/۰۴/۲۸
مسابقه كتاب‌خوانی "بانوی اول" برگزار می‌گردد
مسابقۀ کتاب‌خوانی “بانوی اول: روایتی تاریخی-داستانی از زندگی ام‌المؤمنین حضرت خدیجه (سلام الله علیها)" برگزار خواهد شد.

مسابقۀ کتاب‌خوانی بانوی اول: روایتی تاریخی-داستانی از زندگی ام‌المؤمنین حضرت خدیجه (سلام الله علیها)" ويژه دانشجویان دختر و پسر سراسر کشور توسط معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار مي‌گردد.

دانشجویان علاقمند به شرکت در این مسابقه می‌توانند جهت دريافت فايل كتاب و لينك شركت در مسابقه به آدرس https://isclub.ir/banooye-aval/ مراجعه نموده و با مطالعۀ این کتاب در بازۀ زمانی 23 تیر تا 6 مرداد 1400 از مطالب آن استفاده نمايند. سپس در روز چهارشنبه 6 مرداد با ثبت‌نام در باشگاه دانشجویان ایران در آزمون شرکت نموده و به سوالات چهارگزینه‌ای طرح شده از کتاب پاسخ دهند.

از میان افرادی که بالاترین نمرات را از آزمون به‌دست آورده باشند به قيد قرعه 31 نفر انتخاب خواهند شد و نتایج در روز پنج‌شنبه 7 مرداد 1400 (مقارن با عید سعید غدیر خم) به اطلاع عموم خواهد رسید.

امور فرهنگي دانشگاه