۱۴۰۰/۰۷/۰۶
دانشگاه بين‌المللي امام رضا (ع) برگزار مي‌نمايد؛
ویژه برنامه علمی و فرهنگی با عنوان بندگی و همدلی
اين ويژه برنامه با هدف تبيين و روشنگري معارف ديني با موضوعات نماز و دعا، زيارت و توسل، خدمت كريمانه، امر به معروف و نهي از منكر و خانواده و عفاف براي جامعه دانشگاهي سراسر كشور برگزار خواهد شد.

دانشگاه بين‌المللي امام رضا (ع) با همكاري سازمان علمي و فرهنگي آستان قدس رضوي و در راستاي تحقق رسالت فرهنگي- اجتماعي خود، در نظر دارد "ويژه برنامه علمي و فرهنگي با عنوان بندگي و همدلي" را با هدف تبيين و روشنگري معارف ديني با موضوعات نماز و دعا، زيارت و توسل، خدمت كريمانه، امر به معروف و نهي از منكر و خانواده و عفاف براي جامعه دانشگاهي سراسر كشور برگزار نمايد.

علاقمندان تا 31 مهر ماه مهلت دارند تا با مراجعه به نشاني مركز تحقيقات كاربردي تبليغ و تربيت ديني امام رضا (ع)، متن كتاب بندگي و همدلي را به‌صورت رايگان دريافت و در مسابقه شركت نمايند.

شايان ذكر است، نتايج اين مسابقه مقارن با ميلاد با سعادت پيامبر اكرم (ص) اعلام و به 88 نفر برتر جوايز نفيسي اهدا خواهد شد.

روابط عمومي دانشگاه