۱۴۰۰/۰۷/۱۲
اقدامات و خدمات مركز مشاوره دانشگاه صنعت نفت در ایام شیوع بیماری كرونا

خدمات مشاوره و روانشناسي در ايام شيوع بيمار كرونا، نقش بسيار مهمي در ايجاد انگيزه و روحيه افراد به خصوص دانشجويان جديدالورد و خانواده‌هاي آن‌ها خواهد داشت. از اين رو مرکز مشاوره دانشگاه صنعت نفت كه با هدف ارائه خدمات روانشناختی از سال 1383 رسماً کار خود را آغاز نموده، با بهره‌مندی از تخصص و تجربه کارشناسان در حوزه سلامت روان به ارائه انواع خدمات مشاوره و روانشناختی در دوره همه‌گیری بیماری كرونا پرداخته است. اهم این خدمات عبارتند از:

1. ارائه مشاوره فردی و گروهی در زمینه مشکلات سازگاری و تحولی به دانشجویان

2. ارائه مشاوره در زمینه مشکلات تحصیلی و خانوادگی به دانشجویان

3. ارائه خدمات روانشناختی به کارکنان

4. پایش سلامت روان دانشجویان ورودی جدید و دانشجویان شاغل به تحصیل

5. برگزاری کارگاه‌ها و وبینارهای آموزشی در حوزه سلامت روان ویژه دانشجویان

6. برگزاری کارگاه‌ها و وبینارهای آموزشی در حوزه سلامت روان ویژه اساتید و کارکنان

7. برگزاری مسابقات و طرح‌های مطالعاتی جهت بهره‌مندی بهینه از اوقات فراغت دانشجویان

8.  استفاده از طرح ارتباط با خانواده برای دانشجویان ورودی جدید

9. استفاده از ظرفیت ذهن خلاق و نواندیش دانشجویان در کاربردی نمودن طرح‌های سلامت روان در قالب کانون همیاران سلامت

10.  ارائه خدمات مشاوره تلفنی در دوران همه‌گیری بیماری کووید 19

11. استفاده از ظرفیت فضای مجازی در جهت ارتباط با دانشجویان و شنیدن صدای آن‌ها

12. طرح راه‌اندازی وب‌سایت مرکز مشاوره (در دست اجرا)

شايان ذكر است بر اساس برنامه ارائه مشاوره از اسفند ماه سال 98 لغايت شهريور ماه سال 1400، مجموعاً 110 جلسه مشاوره برگزار گرديده كه شامل 74 مشاوره تلفني، 22 مشاوره به‌صورت آنلاين و 14 مشاوره به‌صورت حضوري صورت گرفته است.

با توجه به شرايط موجود و عدم حضور دانشجويان در دانشگاه، راه‌های ارتباطی با مرکز مشاوره دانشگاه صنعت نفت جهت تنظيم جلسات و ارائه مشاوره به شرح ذيل مي‌باشد:

09166114379 (خانم دکتر مطهرنژاد/ مسئول مرکز مشاوره)

09166005001- 09032369003 (خانم افشاری/ مشاور و روانشناس مرکز مشاوره)

مركز مشاوره دانشگاه