۱۴۰۱/۰۲/۲۳
در حاشیه اولین روز از نمایشگاه نفت؛
تفاهم‌نامه همكاری مشترك فی‌مابین دانشگاه صنعت نفت و پارك فناوری و نوآوری نفت و گاز منعقد شد
این تفاهم‌نامه به‌منظور همکاری در حوزه‌های مختلف و استفاده بهینه از امکانات و توانایی طرفین به امضاء رسید.

به‌منظور همکاری در حوزه‌های مختلف و استفاده بهینه از امکانات و توانایی طرفین و برای ایجاد فرهنگ تولید، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، اصلاح و ارتقاء سیاست‌های اجرایی در راستای اشتغال‌آفرینی و همچنین تاسیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه صنعت نفت، امروز جمعه 23 اردیبهشت ماه، رئیس دانشگاه صنعت نفت و رئیس پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز تفاهم‌نامه همکاری مشترک منعقد کردند.

گفتنی است این تفاهم‌نامه در اولین روز از نمایشگاه نفت تهران میان آقای دکتر کریم سلحشور رئیس دانشگاه صنعت نفت و آقای دکتر محمداسماعیل کفایتی رئیس پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز به امضاء رسید.

news_010223_1 (2).jpg

news_010223_1 (1).jpg