۱۴۰۱/۰۲/۲۴
گام بلند دانشگاه صنعت نفت برای عملی كردن دیپلماسی علمی بین كشور جمهوری اسلامی ایران و كشور روسیه
طرفین نسبت به امضای یک تفاهم‌نامه همکاری برای تبادل دانشجو، استاد، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و انجام پروژه‌های مشترک توافق نمودند.

در روز اول نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی موافقت‌های اولیه برای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعت نفت و دانشگاه Ufa State Petroleum Technological University کشور روسیه صورت پذیرفت. در این نشست که در غرفه دانشگاه صنعت نفت بین آقای دکتر خسروی‌نیکو معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و آقای دکتر رابایف معاون پژوهش و نوآوری دانشگاه یوفا صورت گرفت، طرفین ضمن تشریح فعالیت‌های خود نسبت به امضای یک تفاهم‌نامه همکاری برای تبادل دانشجو، استاد، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و انجام پروژه‌های مشترک توافق نمودند.

news_010223 (10).jpg

روابط عمومی دانشگاه