۱۴۰۱/۰۲/۲۷
در آخرین روز نمایشگاه نفت؛
تفاهم‌نامه همكاری علمی و پژوهشی فی‌مابین دانشگاه صنعت نفت و شركت پژوهش و فناوری پتروشیمی امضاء شد
این تفاهم‌نامه به‌منظور همکاری مشترک جهت استفاده بهینه از پتانسیل موجود، ظرفیت‌ها، توانایی‌های علمی و اجرایی طرفین منعقد گردید.

در حاشیه چهارمین روز از بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، تفاهم‌نامه همکاری علمی و پژوهشی در زمینه توسعه دانش‌های فنی مورد نیاز صنعت نفت فی‌مابین دانشگاه صنعت نفت و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی منعقد گردید.

این تفاهم‌نامه به‌منظور همکاری مشترک جهت استفاده بهینه از پتانسیل موجود، ظرفیت‌ها، توانایی‌های علمی و اجرایی طرفین توسط آقایان دکتر کریم سلحشور و دکتر رضامسیبی بهبهانی به نمایندگی از دانشگاه صنعت نفت و دکتر محمدرضا کنعانی رئیس هیئت مدیره و دکتر مجید دفتری‌بشلی مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره به نمایندگی از شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی به امضاء رسید.

از محورهای همکاری می‌توان به طراحی و اجرای پروژه‌های مشترک تحقیقاتی، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی، استفاده متقابل از کتابخانه‌ها، نشریات علمی و پژوهشی، حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی مقطع کارشناسی‌ارشد،  رساله دکترا و ... اشاره نمود.

news_010227 (1).jpg

news_010227 (2).jpg