۱۴۰۱/۰۲/۲۸
بازدید معاون پژوهشی و مدیركل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف از غرفه شماره 2 دانشگاه صنعت نفت
در جریان این بازدید معاون پژوهش و فناوری دانشگاه توضیحاتی در خصوص نتایج پروژه‌های میادین نفتی فروزان و گچساران ارائه داد.

در ایام برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، آقایان دکتر صالحی (معاون پژوهشی) و دکتر سیف (مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه شماره 2 دانشگاه صنعت نفت بازدید نمودند. در جریان این بازدید آقای دکتر بهبهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه توضیحاتی در خصوص نتایج پروژه‌های میادین نفتی فروزان و گچساران ارائه دادند.

news_010228 (1).jpg

در حاشیه این نمایشگاه، پانل "طرح احیای چاه‌های نفتی کم‌بازده و غیرفعال" در پاویون غرفه پارک علم و فناوری نفت و گاز با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار گردید.

news_010228 (3).jpg

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه