۱۴۰۱/۱۱/۱۲
بازدید مدیر كل سلامت و تربیت‌بدنی وزارت نفت و هیئت همراه از دانشگاه صنعت نفت
به مناسبت آغاز ایام الله دهه مبارک فجر مسئولین امور ورزش وزارت نفت از ساختمان، بناهای تاریخی و مجموعه امکانات ورزشی دانشگاه صنعت نفت (آبادان) دیدار نمودند.

به مناسبت آغاز ایام الله دهه مبارک فجر، آقایان منصور قنبرزاده مدیر کل سلامت و تربیت‌بدنی وزارت نفت و نائب رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، دکتر مهدی علی‌نژاد مشاور ورزش معاون وزیر نفت در توسعه مدیرت و سرمایه انسانی و نائب رئیس فدراسیون جهانی ووشو، کیان معاون سلامت ادراه کل، عباس بزمی معاون امور ورزش و تربیت‌بدنی اداره کل، اسماعیل کبوتران رئیس سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، شكوهي معاون منابع انساني شركت ملي پالايش و پخش،کشاورزی رئیس امور ورزش شرکت ملي پالایش و پخش و رئیس هیئت مدیره مؤسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، نظیفی رئیس امور ورزش شرکت ملی صنایع پتروشیمی، چوپان رئیس امور ورزش شرکت پالایش نفت آبادان و تنی چند از همکاران حوزه ورزش صنعت نفت با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشکده نفت آبادان ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی ادای احترام نموده و از ساختمان، بناهای تاریخی و مجموعه امکانات ورزشی دانشگاه صنعت نفت (آبادان) دیدار نمودند. در این بازدید که صبح روز چهارشنبه مورخ 1401/11/12 صورت گرفت در جریان فعالیت‌های این دانشگاه و نقش آن در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین مقاومت آن در سال‌های دفاع مقدس قرار گرفتند.

در پایان مقرر شد به لحاظ نیاز مبرم کارکنان و دانشجویان این دانشگاه به حمایت‌های ورزشی، گزارش مبسوطی تهیه و در شورای ورزش وزارت نفت با حضور مسئولین مربوطه دانشگاه مطرح گردد تا إن شاء الله ضمن تعجیل در نوسازی اماکن ورزشی و بازسازی آن‌ها زمینه حضور فعال در رقابت‌ها و المپیادهای صنعت نفت فراهم گردد. در این راستا مقرر شد توافق‌نامه همکاری فی‌مابین امور ورزش دانشگاه و امور ورزش شرکت پالایش نفت آبادان منعقد خواهد شد تا کارکنان آن شرکت بتوانند از فضاهای موجود دانشگاه استفاده نموده و در زمینه به‌روزرسانی و نوسازی اماکن ورزشی مشارکت داشته باشند.

news_011112 (1).jpg

news_011112 (2).jpg