۱۴۰۱/۱۱/۱۲
همایش پیاده‌روی دانشگاه صنعت نفت به مناسبت آغاز دهه مبارك فجر
این همایش به مناسبت بازگشت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی ایران و دهه مبارک فجر و در راستای ترویج ورزش همگانی، ایجاد شور، نشاط و امید در بین کارکنان برگزار گردید.

این همایش به مناسبت بازگشت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی ایران و آغاز دهه مبارک فجر و در راستای ترویج ورزش همگانی، ایجاد شور، نشاط و امید در بین کارکنان، با حضوری پر شور مسئولین و كاركنان دانشگاه در روز چهار‌شنبه مورخ 12 بهمن‌ماه 1401 برگزار گردید. شركت‌كنندگان در اين همايش از مقابل برج ساعت دانشکده نفت آبادان به سمت مزار شهدای گمنام دانشكده، با ذکر صلوات و فاتحه یاد آن عزيزان را گرامی داشتند.

همچنین مسئولین دانشگاه با ایراد سخنرانی ضمن تبریک ولادت با سعادت امام جواد (ع)، به ذکر یاد و خاطرات انقلاب پرداختند. رأس ساعت 09:27 که مصادف با بازگشت حضرت امام راحل (ره) به میهن اسلامی ایران، سرودهای انقلابی پخش شد. در پایان برنامه مراسم قرعه‌کشی با حضور مسئولین دانشگاه برگزار و به قید قرعه به 12 نفر جوایز نقدی اهدا گردید.

news_2_1 (1).jpg

news_2_1 (2).jpg