۱۴۰۱/۱۱/۱۷
حضور دانشگاه صنعت نفت در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان
در این نمایشگاه ۲۷۰ مجموعه صنعتی و دانش‌بنیان از ۱۶ استان کشور، آخرین فناوری‌ها و دستاوردهای بومی صنعت نفت کشور را به نمایش گذاشته‌اند.

سیزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي خوزستان (اهواز) از امروز دوشنبه 17 بهمن ماه آغاز به كار نمود. در این نمایشگاه ۲۷۰ مجموعه صنعتی و دانش‌بنیان از ۱۶ استان کشور، آخرین فناوری‌ها و دستاوردهای بومی صنعت نفت کشور را به نمایش گذاشته‌اند که دانشگاه صنعت نفت نيز به‌منظور ارائه آخرين دستاوردهاي آموزشي و پژوهشي در سالن خليج‌فارس اين نمايشگاه، غرفه‌اي داير نموده است.

در اولین روز از این نمایشگاه، آقای دکتر زیدی‌فرد معاون وزیر در امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت و آقای دکتر کلانتری رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، ضمن بازدید از غرفه دانشگاه، با آقای دکتر عدالت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه دیدار نمودند.

این نمایشگاه با شعار "ایران قوی، نفت دانش‌بنیان و تکمیل زنجیره ارزش" از ۱۷ تا ۲۰ بهمن (ساعت ۹ تا ۱۷) برای بازدید متخصصان و کارشناسان صنعت نفت و عموم مردم دایر است.

news_011117 (3).jpg

news_011117 (4).jpg