۱۴۰۲/۰۳/۰۱
تفاهم‌نامه همكاری علمی، آموزشی و پژوهشی فی‌مابین دانشگاه صنعت نفت و شركت مهندسی و توسعه گاز ایران امضاء شد
آقای دکتر سلحشور ضمن دیدار با آقای مهندس چگنی تفاهم‌نامه همکاری علمی آموزشی و پژوهشی فی‌مابین دانشگاه صنعت نفت و شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران را امضا نمودند.

آقای دکتر کریم سلحشور با حضور در غرفه شرکت ملی گاز ایران در بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران، با آقای مهندس مجید چگنی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران دیدار نمودند.

در ادامه  نیز تفاهم‌نامه همکاری علمی آموزشی و پژوهشی فی‌مابین دانشگاه صنعت نفت و شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران منعقد گردید.

این تفاهم‌نامه به‌منظور توسعه و بهینه‌سازی همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی توسط آقایان دکتر کریم سلحشور؛ رئیس دانشگاه صنعت نفت و مهندس رضا نوشادی؛ مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به امضاء رسید.

این تفاهم‌نامه در 5 ماده تنظیم و اعتبار آن از تاریخ امضاء به مدت 3 سال می‌باشد.

news_020301_1.jpg

news_020230 (9).jpg